Categoriearchief: Google Adwords

Google Adwords is het Online Advertentie Programma (SEA) van Google. Sinds september 2010  heb ik ervaring met Google Adwords en pas ik het, met succes, ook toe voor mijn klanten.

Advertentiegroep Afkappen – Geld Verdienen Door Verlies Te Stoppen

Onderwerp: Google Adwords Campagne Analyse Resultaten
Datum: 5 oktober 2017
Verantwoordelijke: Aswin Ganga
Campagne: Webshopproducten.nl – NL
Advertentiegroep: Max Mtrips

Advertentiegroep Gaat Niet Lekker Ten Opzichte Van Twaalf Maanden Geleden

De Google Adwords Advertentiegroep, van een webshop die ik beheer, gaf de laatste tijd wat mindere resultaten. Resultaten die niet volgens mijn norm zijn. Het werd tijd om de Advertentiegroep te analyseren.

Hieronder mijn tussentijdse analyse-resultaten: Lees verder Advertentiegroep Afkappen – Geld Verdienen Door Verlies Te Stoppen

Vindbaarheid Via Google AdWords Als Doel Is Belachelijk!

Afgelopen vrijdag werd ik door iemand gebeld die reageerde op een Google AdWords advertentie die ik heb lopen voor www.angelsbeauty.nl.

Hij begon zijn pitch (ja, hij was een verkoper) met de opmerking dat hij zag dat wij een Google AdWords ad hadden geplaatst met als doel om de vindbaarheid te verhogen van www.angelsbeauty.nl. Ik zei nee niet om de vindbaarheid te verhogen maar om meer conversies te realiseren.

Behalve dat de beste man niet wist wat een conversie was (wat SUPER raar is want hij zei dat hij namens een Online Marketing Bureau belde), kon hij zich niet voorstellen dat vindbaarheid geen doelstelling was. Lees verder Vindbaarheid Via Google AdWords Als Doel Is Belachelijk!