Categoriearchief: Sales Copywriter

Copywriting en dan specifiek Sales Copywriting houd ik me als Sales Copywriter graag mee bezig.

Sterker nog ik vind het heel erg leuk om met verkoopteksten bezig te zijn. Als ik terugkijk hield ik me bij het bouwen van flyers en advertentieteksten al tot vervelends-toe bezig met woorden, de volgorde en eventuele impact die zij konden hebben.

Salespages Schrijven

Ik heb ervaring met het schrijven van salespages. Van alle disciplines wat internetmarketing inhoudt vind ik het schrijven van salescopy en salespages het leukst.

Voor een lijst met voorbeelden van mijn werk Klik Hier

Superwaardevolle Techniek Wat Jou Nu Helpt Om Sterke Headlines Te Schrijven

Bij het schrijven van teksten is een headline een van de belangrijkste aspecten. Sommigen zeggen het belangrijkste aspect!

Als je je dat realiseert dan wil je natuurlijk weten of de headline die je geschreven hebt goed is, en of je headline sterk is.

Ik Wist Niet Hoe Je De Kracht Van Een Headline Moest Beoordelen

Sinds ik me wat professioneler met copywriting bezighield liep ik er tegenaan dat ik niet wist hoe je de kracht van een headline moest beoordelen (eventjes los van splittesten bekeken).

En tja je zit daar alleen achter je toetsenbord en tikt verschillende headlines, en niemand om mee te overleggen, want:
⇒ Hoe Beoordeel Je Nou Of Je Headline Goed Is?
⇒ Hoe Kom Je Er Überhaupt Achter Of Je Headline Zwak Of Sterk Is?

Om bovenstaand probleem op te lossen ben ik op een techniek gestuit wat mij helpt om te toetsen of de headline die ik geschreven heb ergens op lijkt ;). Lees verder Superwaardevolle Techniek Wat Jou Nu Helpt Om Sterke Headlines Te Schrijven