tonny-loorbach-gratis-seminar-dinsdag-7-juni-2011

“Wie is toch deze vogel? Tonny Loorbach? Zegt mij helemaal niks. Wel schijnt hij geld te verdienen met InternetMarketing. Ook schijnt hij meer en vooral beter geld te verdienen dan ik met InternetMarketing.”

GRATIS seminar van Tonny Loorbach

Aangezien ik nog veel heb te leren en vooral nog veel winst te maken heb met het verkopen via internet, ben ik afgelopen dinsdag naar Tonny Loorbach zijn GRATIS seminar geweest. Mijn belangrijkste doel was om Tonny Loorbach live te zien.

Voor mij was de ervaring SUPER! Het was een bevestiging dat ik op het goede spoor ben en het nu tijd is om mijn business te versnellen. Ik ben helemaal geïnspireerd door de mannen Tonny Loorbach en Eelco de Boer. Eelco de Boer is de ex-werkgever van Tonny.

Tonny die weet precies maar dan ook precies waar hij mee bezig is. Dat maakt hem onder andere zo goed in het vak InternetMarketing. Vanuit verkoopkunde bekeken hebben zij (Tonny en Eelco) zeer geraffineerd de GRATIS seminar in elkaar gestoken.

Zeer Geraffineerd de GRATIS Seminar In Elkaar Gestoken


Het begint al met de naamgeving van de uitnodiging: “12 stappen naar Financiële Onafhankelijkheid”. Dat speelt natuurlijk in op de behoefte om genoeg geld te bezitten om te doen wat u wilt. Wie wil dit nou niet?

Kom je vervolgens de zaal van de seminar binnen dan valt het op dat de zaal zo ingericht is dat er totaal 0,0 afleiding is, en dat automatisch alle aandacht is gevestigd op de spreker. Vervolgens verteld Tonny over zichzelf hoe hij goed geld verdient met InternetMarketing en dat zijn succes-formule dat ook voor jou kan betekenen.

Zijn’ Succes-formule is het nemen van de volgende stappen:

 1. Kies je niche
 2. Los een probleem op
 3. Zet een goede website op
 4. Maak een salespage
 5. Automatiseer het betaalproces
 6. Genereer gratis bezoekers met affiliate marketing
 7. Pas Email marketing toe
 8. Zet Social Media in
 9. Genereer meer bezoekers door te adverteren
 10. Testen, meten en verbeteren
 11. Verkoop back-end producten
 12. Lanceringen
 13. Doorgaan…

Realistisch, Strategisch en Flexibel

Wat ik onder andere waardeer aan Tonny zijn verhaal is de realistische opmerking dat dit het stappenplan voor dit moment is.

Wellicht is het over een poos negen stappen of misschien veertien. Dat wil zeggen zijn strategische inzicht flexibel is en dat hij niet bang is om het model aan te passen op de omgeving als dat nodig is voor de benodigde resultaten.

Einde verhaal…….NEE.

Naar Een Aanbod Geleid Worden Op Een Zeer Verfijnde Manier

De gasten die deelnemen aan deze GRATIS seminar worden op een zeer verfijnde manier naar een aanbod geleid om een totaalpakket af te nemen van Tonny om je te helpen succesvol te worden met jouw internet business.

Prijs kan ik me niet goed herinneren. Ik stond klaar om verder keihard te werken aan mijn internet business, en ik had mijn focus inmiddels ergens anders liggen.

Tot Slot

Ik heb veel respect voor de manier van verkopen van Tonny en Eelco. Dit zijn mannen die zeer goed hun (verkoop)vak verstaan en een belangrijke benchmark voor InternetMarketing voor mij  op dit moment zijn.

Zelf heb ik het pakket niet afgenomen omdat ik het vak InternetMarketing via een online studie eigen maak en daardoor ook de waarde van Tonny zijn verhaal kan beoordelen.

Met vriendelijke groet,

Aswin Ganga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *